Rólam

Ismerj meg engem!

“Szépen ébredni és élvezni egész nap a tökéletes, elkenődésmentes sminket…”

Molnár Kunigunda mesterkozmetikus, sminktetováló vagyok. 18 éve foglalkozom sminktetoválással.
Nagyon fontos számomra hogy a legjobb minőséget nyújtsam vendégeimnek, ezért a jelenleg piacvezető Long Time Liner német és Bomtech digitall popp smintetováló gépekkel készítem munkáimat. A magas minőségű pigment elengedhetetlen a tökéletes eredményhez. Ebben partnerem a német Long Time Liner orvosi pigment rendszer és a Li amerikai pigent sorozat.
Általam készített pigmentálások között megtalálhatóak a klasszius és a mai trendeknek megfelelő sminktetoválások. Folyamatosan követem a sminktetováló trendeket, újdonságokat. Elérhető általam készített technikák között szemöldök, szájsatír, szemkontúr, szem satír mindez személyre szabva. 

Sminktetoválás elkészítésének menete:
Minden esetben előkészítem a bőrfelületet, érzéstelenítem és megrajzolom a kívánt formát. Ezt közösen a vendéggel tervezzük, így érem el a végleges formát. Ez után megbeszéljük a színt és hogy melyik technikával készüljön a sminktetoválás.
Ha mindezt átbeszéltük akkor kezdem el a pigmentálást. Az elkészült tetoválás gyógyulási ideje két hét. Munkáimat garanciával készítem így négy hét után és három hónapon belül ingyenes a korrekció.

Időpontfoglalás

Lépj velem kapcsolatba telefonon, emailben vagy Facebook oldalamon keresztül.
Találjuk meg számodra a legmegfelelőbb időpontot!